blev det ikvällsmiley Jag och Ing-Marie for iväg till lokalen och körde lite lydnad. Gick ganska bra. Körde plattform med Krazan, dels att hon skulle stå på den vänd från mig och kika framåt, det är jättesvårt tycker honsmiley Gick ganska bra på slutet faktiskt. Fortsättningsvis så ska det användas till framåtsändandet, gallopp fram till plattformen sen ska hon gå sakta därifrån. Får väl se om det går att få till med fröken bråttomsmiley Efter det körde jag lite kryp, tar en bit innan hon kommer in i kryptekniken med att inte skutta med bakdelensmiley det konstiga är att om jag gör en högersväng så kryper hon riktigt bra och fint med bakbenen. Får klura på hur jag ska få till det där. Avslutade med lite fjärr på plattformen, tog lite kort samtidigt så hon tyckte jag var skitkonstig som stod där med en kamera och gav kommandonsmiley.
LillFasa hon fick träna kontakt, var lite konstigt med Leva och Ing-Marie där i hallensmiley henne har hon ju bara nosat på genom en grind. Efter ett tag så erbjöd hon att komma in i utgångsställning frivilligt och då var det så precis så att jag stod vänd mot ett fönster så jag hade bra koll på hur hon satt utan att behöva kika ner på hennesmiley så det är bara att träna på! Lite apporteringsträning också, där är det så långt mellan gångerna så vi står mest och stampar på samma ställesmiley sen blev det lite ligga kvarsmiley Nu är hon lite slut i rutansmiley
Lite bilder blev det också, har något vajsing med kameran, den ställer inte in skärpan ordentligtsmiley får försöka lämna in den och kolla om det är något som går att fixa.
Börjar med lite bilder på mamma Leva som verkade tycka det var helt ok att vara lite barnledig och få lite träningsmiley
Sen lite bilder på Krazy och avslutningsvis på lillFasa (vilken tur va Carina D 😉 )