Nytt år igensmiley Inte länge sen man satt och försökte sammanfatta 2010. Jag och Krazy har inte tävlat så mycket som jag hade tänkt mig tror vi tog oss till 2 starter i ekl spår, 1 sökstart, och 3 lkl 2:or. Söket startade jag utan att ha tränat så mycket. Var väl mera för att övertyga mig själv om att hon skulle överleva. Hade en “släppahundarna lösa”-dipp i. o m. det som hände Frasse. Vi har gått elitsatsning för Maria Brandel, väldigt bra kurs! Lyckades väl inte lära om Krazy såhimla mycket men jag fick en massa insikter om mig och henne på tävlingsplansmiley Nu hoppas jag att jag kan hålla kvar vid dom och komma igen nästa säsong med lill-snuppan. Det jag lärde mig på kursen ska jag omsätta i praktiken på Fasa och naturligtvis på Krazy också, är väl aldrig försent att lära gamla hundar att sittasmiley
Nu Ni och jag körde en appell också, lyckade få uppflytt med 1/2 poäng, vi var inte på samma planet. Insåg då att vi kommer nog inte att göra någon vidare tävlingskarriär. Kommer att träna henne och ev starta nåt lägre spår, för spåra det kan honsmiley Hon är väldigt bra på det! Sen har hon en annan stor talang och det är att vara barnflicka. hon har tagit hand om Fasa på ett alldeles ypperligt sättsmiley Hon har sina dåliga sidor men hon har många bra också.

Lilla Fasa kom in i livet som av en händelse, var lite deppig efter Frasse så då kontaktade jag Carinorna och dom hade valpar kvar. Åkte upp för att titta på dom…..och alla vet väl hur det är att titta på 8-veckors schäfervalparsmiley titta….jo tjenasmiley Var ju bara att åka hem med den lilla odågan. Inget jag ångrar men nog är hon lite jobbig iblandsmiley Nu är det bara att hålla tummarna för att hon är frisk och kry så att hon kan bli ett tillskott till kenneln.

Lita hon fyllde 10 år här i oktober och visst märks det vissa dagar att hon blivit gammal, men pigg och glad ute och har i höst gjort uppletande så man vill bara gråta! Helt fantastiska!

Inom kenneln så har det varit ett kul år! Ö-kullen röntgades och alla fria på höfterna och 1 lindrig armbåge. Mh har dom gjort och det gick finfint! Ett gäng väldigt trevliga, glada, positiva, arbetsvilliga och samarbetsvilliga hundar!
N-och R gjorde mt, alla utom Nu Ni och Nero, alla blev godkända! Får försöka få en plats för dom i vår, blir nog ganska svårt eftersom dom blir 4 i maj.
Det har tävlats lite här och där också, tror nog att det blir mera 2012smiley

Så nu tar vi nya tag och sätter nya mål inför 2012! Just nu är det nedräkning för Ä-kullen……ca 7 dar kvar