va det ska va svårt att få till att uppdatera här dåsmiley. Har ju gått ett tag sen sist och visst har det hänt grejer.
Jag och Krazan har varit iväg på 2 Maria-träffar och vi har ju lite att jobba påsmiley men det visste jag ju innan. En sak som är ganska tydlig är att vi inte alls har samma uppfattning om vad “kul med kurs” ärsmiley Jag tycker det är kul att få lite tips och goda råd och prova dom och se om det ger någon utdelning, Krazy hon tycker det är kul att kolla in allt runtomkring och göra lite det hon tycker är kul! Men men sista gången vi var iväg så var vi iallfall på samma planetsmiley. Vi får iallafall många bra tips och det är verkligen ett duktigt och ambitiöst gäng som går kurs. Så vi tränar på och siktar på tävling framöver, målsättningen för mig är då att vi ska gå in på lydnadsplan och vara på samma planet och göra lydnaden tillsammans. Klarar vi det så får resten gå som det vill. Jäkla nerver säger jag bara!! Man skulle ha en off-knappsmiley
Nog om det! Det händer ju lite andra grejer också! Valpköpare som är ute och tävlar t.ex. Susanne och ÖKa har både fått ett förstapris i lkl 1 och uppflytt ur appellen! Var och kikade när dom tävlade ettan och det såg så himla fint ut! Dom kommer att gå långt dom! Hanna och Nikita har också tävlat både lkl 1 och appellen och det gick bra där också! Dom passar verkligen bra ihop, riktigt roligt att se dom. Nikita är ju en riktigt rolig och framåt hund, ska bli spännande att följa dom också! Carina och Nero tog och tävlade lägreklass spår och fick uppflytt och vann hela skiten utan platsliggning och budföring! Himla bra jobbat!! Jag hade turen och var därnere så jag fick se dom också, så jäkla fin lydnad!! Thomas och Özzi har också entrat tävlingsplan, lite mer tävlingsvana och störningsträning så kommer det att bli kanon! Så himla kul att det händer lite under tävlingssäsongensmiley Ni är så duktiga som tar er ut och tävlar och visar upp era fina hundar!
En “liten” tillökning har vi fått i huset på Spadstigen också! Det är Franzon som har kommit hem får se om det blir en sväng eller om det blir permanent! Han är en mycket trevlig pojke, lite bufflig och stark….men han går från klarhet till klarhetsmiley Från att ha varit en stoppkloss som hänger i kopplet och hindrar honom i hans framfart så har man avancerat till att bli en liten resurs som både kommer med roliga uppgifter och belöningar! Det är helt fantastisk att få se en sån otrolig skillnad på bara 2 veckorsmiley
En fin pöjk som nog går att få tävlingsbar om man lägger ner lite tid på honom!
Nu Ni hon trivs ganska bra med Frazze, dom rejsar runt i skogen när man rastar dom och gör små attacker på varandra. Hon har också mognat på sig och blivit mera uthållig i träningen. Kan nog bli bra det också…..bara jag får lite styr på mitt nervpaket…..synd man skulle vara begåvad med minus på nervsidansmiley Men men vi får ta det som det blir!
Lita är det full rulle på också! Gjorde ett uppletande häromdagen som fick mig att fundera på om man skulle tävla den gamla tantensmiley Men tyvärr är det ju lite lydnad också och där verkar hon drabbas av ojämn hörsel eller nåt liknandesmiley Hon kan titta på mig med en blick som säger “sa du nåt” och isåfall så ska jag bara…..Jaja man har väl rätt till det när man är 9.5 år och pensioneradsmiley
Må gott därute så laddar vi för läger!! Så kul!!